Glassoorten

Enkelglas

Enkel glas/Floatglas

Enkel glas is glas wat wordt gemaakt volgens een continue productieproces. Bij nieuwbouw of renovatie wordt vaak gekozen voor isolatieglas (dubbelglas). Enkel glas wordt echter nog steeds vaak toegepast in binnenruimtes. Enkel glas wordt tevens gebruikt bij de productie van isolatieglas.
Isolatie glas

Isolerend dubbelglas

Isolerend dubbelglas bestaat uit twee glasbladen. Deze worden aan de rand van het glas van elkaar gehouden door bijvoorbeeld een metalen kader. De ruimte tussen deze glasbladen is gevuld met droge lucht. Op deze manier ontstaat er een thermische isolatiewaarde.
Kruiskozijn

Isolatieglas met kruiskozijnen

Wilt u een klassiek karakter? Dat is mogelijk! Isolatieglas is namelijk ook leverbaar met kruiskozijnen.

HR beglazing

HR Beglazing

Hoog Rendement beglazing is isolerend dubbelglas met een warmtereflecterende coating. Deze zorgt dat het warmteverlies vermindert.

HR beglazing is er in 3 varianten: HR beglazing, HR+ beglazing, HR++ beglazing.
Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is speciaal glas dat niet versplinterd wanneer het breekt. Er zijn verschillende vormen van veiligheidsglas: Draadglas, gehard glas en gelaagd glas.

Meer informatie over de verschillende vormen vindt u hier.

Decoratief Glas

Decoratief Glas

Natuurlijk zijn er ook een groot aantal decoratieve varianten van beglazing. U kunt bijvoorbeeld al kiezen uit figuurglas, gecoat glas, gezandstraald glas of facet geslepen glas.

Alle soorten decoratief glas bekijkt u hier.

Glas-in-lood

Glas in Lood

Bij glas in lood worden diverse kleuren en/of vormen glas door lood verbonden tot een gewenst ontwerp. Glas in lood heeft oneindig veel mogelijkheden.

Zonwerend Glas

Zonwerend glas

Warm in de zomer? Houd de zonnewarmte gedeeltelijk buiten door zonwerend glas te laten plaatsen. Het glas is namelijk voorzien van een zonwerende coating. Zonwerend glas wordt voornamelijk toegepast op grote oppervlakten zoals dakbeglazingen.

Zonwering in Glas

Zonnewering in isolatieglas

Een andere manier om de zon buiten te houden is isolatieglas met zonnewering. Een jaloeziesysteem wordt ingebouwd in de spouw van het isolatieglas. Hierdoor is uw jaloezie extra beschermd tegen beschadiging en vuil. Neem voor de verschillende uitvoeringen, kleuren en systemen contact met ons op!

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters

Voor uw gezondheid is het erg belangrijk goed te ventileren. Ventileren door middel van een ventilatierooster is regen, insecten en inbraakwerend. De beste oplossing voor u!

Geluidwerend glas

Geluidwerend glas

Geluidwerend glas bestaat uit twee ruiten van verschillende dikte en heeft eventueel een speciale gasvulling in de spouw. Het plaatsen van geluidwerend glas kan een oplossing zijn voor geluidsoverlast van bijvoorbeeld snelwegen, spoorwegen en vliegverkeer.

Hardglazen_deur

Hardglazen deuren

Laat ruimtes groter lijken door hardglazen puien of deuren toe te passen. Tevens bieden wij hardglazen douchedeuren en wanden aan.

beoordelingen