Dubbel glas

Vervang uw enkel glas vandaag nog voor dubbel glas!

Het plaatsen van dubbel glas of isolerend glas kan u veel geld besparen. U verdient de investering eenvoudig en snel terug door te besparen op verwarmingskosten. Er kan geen tocht meer via de ruiten naar binnen. Dubbel glas bespaart u niet alleen veel geld, het vermindert de kans op inbraak, verbetert uw wooncomfort en laat uw huis in waarde stijgen. Laat u informeren naar de mogelijkheden door Glaszettersbedrijf Nelis. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Voordelen dubbel glas:

– Energiebesparend
– Comfortverhogend
– Waardeverhogend

Verschillende soorten isolerend glas

Er zijn diverse soorten isolerend glas met verschillende isolatiewarden. Deze keuze is afhankelijk van uw wensen en van uw woning. Glaszettersbedrijf Nelis kan u, door jarenlange ervaring, het beste een passend advies geven voor uw situatie.

– Normaal dubbel glas
– HR glas
– HR++ glas
– HR+++ glas
– Voorzetramen

Wat is isolatieglas?

Isolerend glas bestaat uit twee of drie glasplaten met een tussenruimte. In deze tussenruimte bevindt zich droge lucht. Daarnaast heeft isolatieglas een warmtereflecterende coating, die de isolatie verbetert. Het verschil in de verschillende soorten isolatieglas zit vooral in de coating en de U-waarden. Deze U-waarde geeft de mate van isolatie aan. Des te lager de U-waarde, des te beter isoleert het glas. Enkel glas heeft daarom de hoogste U-waarde en HR+++ glas heeft de laagste U-waarde.