Glazen deuren

Wellicht denkt u bij een glaszettersbedrijf enkel aan beglazing aan de buitenzijde van uw woning, echter zijn wij, Glaszettersbedrijf Nelis, ook gespecialiseerd in het installeren van diverse soorten glazen deuren. Hierbij valt te denken aan onder andere douchecabines, schuifdeursystemen, glazen douchewanden en glazen wanden.

Glazen deuren

Uiteraard zorgen glazen binnendeuren voor extra lichtinval. Dit zorgt direct voor een ruimtelijk gevoel. Een bestaande dichte deur kunnen wij eenvoudig vervangen door een deur van glas. Hierdoor krijgt uw interieur een luxe en frisse uitstraling.

Glazen douchecabines en douchewanden

Glaszettersbedrijf Nelis kan u ook helpen bij de realisatie van uw droombadkamer. Zo kunnen wij glazen douchecabines plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen enkel een glazen douchewand te laten installeren in uw badkamer. Op deze manier wordt spatwater voorkomen en behoudt u toch het ruimtelijke gevoel.

Schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen zijn helemaal van nu. Ze zijn  ruimtebesparend doordat er geen draaihoek is, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Bij schuifdeursystemen denkt u waarschijnlijk aan hout maar ga voor een moderne touch en kies voor een glazen schuifdeursysteem.